25. 07. 2014 Redakční systém Webgarden v novém
Společnost WEBGARDEN s.r.o. představuje novou dokonalejší verzi svého redakčního systému rozšířenou o celou řadu nových funkcí a možností. Dovoluje tak běžným uživatelům Internetu vytvořit si zcela zdarma kvalitní webové stránky a to i pro komerční účely. Nová verze systému je nastavena tak, aby webové stránky zvládl vytvořit i naprostý začátečník během několika málo minut. Na své si však přijdou i profesionální webdesigneři s nadstandardními požadavky. Redakční systém umožňuje zhotovit skutečně interaktivní a designově velmi zajímavé portály, e-shopy a firemní prezentace v intuitivním redakčním systému.
Redakční systém WEBGARDEN má mnoho přednastavených funkcí, zároveň ale uživatelům nic nevnucuje. Vždy záleží pouze na uživateli, do jaké míry využije přednastavené možnosti a do jaké míry si webové stránky navrhne sám. „Na nové verzi jsme pracovali více než rok a během této doby se nám podařilo zdokonalit redakční systém tak, aby umožnil mnohonásobně vyšší flexibilitu při tvorbě stránek,“ popsal produktový manažer společnosti WEBGARDEN Václav Kučera.
Celý systém se dočkal velkých změn. Například e-shop nabízí nyní novou možnost vytváření slevových akcí pro různé zboží, vytváření slevových kuponů, množstevních a dealerských slev. E-shop se také podstatně vylepšil ze vzhledové stránky. Vlastní zobrazování zboží je propracovanější a přehlednější. Podobně jako celý systém je i ovládání e-shopu intuitivnější.
Pro novou verzi systému WEBGARDEN byly vypracovány desítky nových šablon vzhledů, které poskytují široký prostor při tvorbě vlastních stránek, jež se formují podle obsahu. Šablony dávají prezentaci styl, ale zároveň neomezují další grafickou úpravu. „Soustředili jsme se na odstranění zbytečných omezení layoutu a struktury stránek a naopak na rozšíření uživatelských úprav vzhledu. Snažili jsme se skloubit tyto často protichůdné požadavky a věříme, že systém obstojí,“ podotkl Václav Kučera.
WEBGARDEN dále nově přináší možnost vytvoření vlastní e-mailové schránky a to buď zdarma na některé z domén Webgarden.cz nebo na doméně zakoupené uživatelem. „Přepracovali jsme uživatelské rozhraní tak, aby respektovalo standardy dnešních webových aplikací, bylo intuitivní pro nového uživatele a zároveň pohodlné pro každodenní užívání,“ uzavřel produktový manažer Václav Kučera.
Společnosti WEBGARDEN s.r.o., která byla založena v roce 2008, patří k největším webovým producentům na českém Internetu. Díky službě Webgarden mohou mít klienti během několika minut založeny internetové stránky a navíc zdarma! Zákazník nemusí být odborník v oblasti internetových technologií, s Webgarden zvládne tvorbu stránek i úplný začátečník. Nonstop k dispozici je jednoduché a intuitivní online administrační rozhraní, díky kterému lze upravovat internetové stránky kdykoliv a odkudkoliv.
webgarden_300px.png
22.01.2016 12:10:39