24. 4. 2014 Expresní platby PayU na eshopech Webgarden
24.4.2014 WEBGARDEN s.r.o. obohatil portfolio funkcí pro e-shopy o podporu platební brány PayU.
PayU je v České republice oblíbený prostředek k placení na Internetu. Zahrnuje několik metod - od platebních karet a rychlých online převodů až po službu MasterCard Mobile a platbu složenkou. Propojení e-shopu s PayU je na Webgarden zdarma.
“Ačkoliv se americká služba PayPal těší velké popularitě už i v České republice, stále je pro mnoho klientů hůře dostupná. PayU je ušité na míru našim potřebám a věříme, že představuje optimální cestu k zaplacené objednávce,” uvedl k novince Václav Kučera ze společnosti Webgarden s.r.o.
Richard Krejsa, koordinátor developerské spolupráce PayU.cz, shrnul výhody brány: “Prozíraví web-developeři pochopili, že není vždy efektivní pokrýt vlastními silami všechny služby a funkcionality eshopových řešení. Zákazník to však požaduje. Například platební brána – e-shop, který ji nenabízí je silně znevýhodněn. Řešení? Spolupráce web-developerů s poskytovateli těchto služeb. Výsledkem je spokojenost na všech stranách: zákazník - web-developer - poskytovatel služby.”
Webgarden je původní česká online aplikace pro tvorbu stránek a e-shopů bez znalosti vebových technologií. V ČR má tradici od ledna 2006. Mimo ČR je populární také ve Španělsku a Rumunsku. Nabízí nástroje k intuitivní tvorbě malých stránek i ke správě rozsáhlých webů se strukturovanou redakcí.
22.01.2016 12:08:49
webgarden