Essox je mezi spotřebiteli oblíbená forma financování na dluh a na českém trhu má již více než 20 letou tradici. Mezi platebními metodami e-shopů firmy Webgarden doplňuje platbu převodem, platební kartou a PayPalem.

„Myslíme si, že přidání plateb Essox do našich e-shopů zvýší zájem nakupujících a může hrát rozhodující roli v tom, zda potenciální zákazník nákup dokončí či z e-shopu odejde,“ vysvětluje jednatel firmy Martin Čelikovský.

Proces nakupování na úvěr je jednoduchý. „Nakupující při volbě platby v košíku zvolí Essox. Potom je přesměrován na formulář, kde zažádá o úvěr vyplněním svých osobních údajů. Provozovatel e-shopu obdrží od Essoxu e-mail s potvrzením o poskytnutí úvěru a obě strany jsou spokojené,“ dodal k novince Martin Čelikovský.

Webgarden je původní česká online platforma pro tvorbu stránek a e-shopů bez znalosti webových technologií. V ČR má tradici od ledna 2006. Mimo ČR je populární také ve Španělsku a Rumunsku. Nabízí nástroje k intuitivní tvorbě malých stránek, ale také ke správě rozsáhlých webů se strukturovanou redakcí.
22.01.2016 12:30:28
miracky